Thema-avond over voedsel

Op dinsdag 21 januari organiseerde Rotaryclub Dronten een thema-avond over het onderwerp: Is er in 2040 nog sprake van voedselzekerheid? Ruim 90 Rotarians en 130 niet Rotarians namen deel aan deze geslaagde avond.

Register to read more...

Zeer geslaagd Ryla weekend

In het weekend van 13 t/m 15 september (2013) vond, op initiatief van Rotaryclub Dronten, de Rotary Youth Leader Award (Ryla) plaats. Een groep van 25 jongeren kreeg een programma voorgeschoteld binnen het thema: de doorstart van Flevoland.

Register to read more...

Rotary aan de slag met jongeren

De Rotaryclubs van Dronten, Lelystad, Lelystad Batavia en Emmeloord organiseren van 13 tot en met 15 september een RYLA (Rotary Youth Leadership Award) bij Dorhout Mees in Biddinghuizen. Een groep van circa 25 jongeren wordt beproefd op hun leiderschapskwaliteiten.

Register to read more...

Boeiend zomerprogramma

Tijdens ze zomerperiode kent Rotaryclub Dronten een actief programma met bedrijfsbezoeken. Zo werden onder meer Profile Tyre Center, een modern melkveebedrijf, de Sjoel (synagoge) in Elburg, de Scharrelberg (Biddinghuizen) en de zorgboerderij Hoeve Vredeveld bezocht.

Register to read more...

LIVE aanwezig in Argentinië

In het Argentijnse La Falda is, mede door de steun van Rotaryclub Dronten, een bakkerij geopend waar mensen met een beperking een nuttige dagbesteding hebben. Voor de opening werd vanuit Dronten een live-verbinding met Argentinië tot stand gebracht.

Register to read more...

Santa Fun Run 2013

De tweede editie van de Rotary Santa Fun Run werd gehouden op zondag 22 december 2013. De start was vanuit De Meerpaal en de finish was op het Redeplein.

Register to read more...