Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /usr/home/lsw_data_02_dro/rotarydronten/www.rotary-dronten.nl/www/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /usr/home/lsw_data_02_dro/rotarydronten/www.rotary-dronten.nl/www/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
Rotary Dronten - Het stimuleren van de samenleving

Heeft u een vraag of opmerking?

Rotary Dronten is een serviceclub. Dat wil zeggen: de leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary Dronten is aangesloten bij Rotary International, een wereldwijde fellowship (kameraadschap) met één visie: Service above Self.

Wilt u reageren of heeft u een vraag? Maak dan gebruik van dit reactieformulier.Na ontvangst van uw vraag/reactie nemen wij desgewenst zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam (*)
Please type your full name.
E-mail (*)
Invalid email address.